Blog virtuálních asistentek

Víme, že rok 2020 nebyl jednoduchý a věříme, že rok 2021 bude lepší a společnými silami Covid 19 porazíme. Ale i rok 2020 byl pro nás pozitivní a snažili jsme se najít v těžkém období i něco dobrého.

Našim úkolem v Externí kanceláři je být pro naše klienty nejen úspora času, ale i pravá ruka, která umí být o krok napřed. V aktuální situaci je nám jasné, že eshopy dostávají velkou zátěž.

Finanční poradce je profese, kde finančník má hodně práce a má i hodně schůzek, jak dokážeme pomoci poradcům? Dokáže Virtuální asistentka zefektivnit jejich práci?

Když se řekne slovo COVID, každý ví, co toto slovo znamená, celá situace poznamenala celý svět ale konkrétně některé obory české ekonomiky jako například cestovní ruch, hotelnictví ale i menší firmy a živnostníky.

Situace v České republice je od března dost odlišná a asi všichni víme, že už možná nebude nikdy stejná. Spoustu firem a živnostníků řeší nepříjemné situace a někteří bohužel ty nejhorší. Protože věříme, že to všichni společně zvládneme, rozhodli jsme se s našimi kolegy a odborníky z různých oborů připravit minisérii finanční gramotnosti, kde možná...

Hodně obchodníků se nás ptá, jak jim dokážeme pomoci. Nejedná se v této řadě jen o obchodníky ale také finanční poradce, hypoteční poradce, pojišťovací partnery nebo i realitní makléře.

Vánoce se pomalu ale jistě blíží a časový press už pociťují všechny firmy. My jsme si pro Vás připravili článek, jak Vám může virtuální asistentka z Externí kanceláře přes Vánoce pomoct.

Už nám pomaličku začíná léto, krásné počasí, studené nápoje a hlavně čas odjet na odpočinek do zahraničí. Externí kancelář je na to vše připravená! Připravili jsme pro vás skvělou novinku. Virtuální asistentka na léto.